«Εγώ θέλω να παίζουμε κάθε εβδομάδα αλλά…»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το ματς με την ΕΝΠ αναφέρθηκε στην νίκη της Ανόρθωσης αλλά και τις αναβολές του πρωταθλήματος.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν δούμε το 90λεπτο αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Πιστέψαμε όμως πως θα είναι όλα όπως το πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί. Παίζαμε σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο αλλά έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που γέμισε τη κερκίδα. Ο κόσμος μας διψάει. Είμαι χαρούμενος. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι».

Για τις αναβολές στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι ευχάριστο. Το Παραλίμνι έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω, εμείς παίξαμε παιχνίδι λιγότερο. Κάποιοι καθόλου. Εμείς θέλουμε παιχνίδια, έχουμε νέα ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η απόφαση έχει βγει όμως για τις ευρωπαϊκές ομάδες. Από τη στιγμή που η ομάδα πέρασε τότε πέτυχε μετά όλα τ’ άλλα είναι bonus. Εγώ θέλω να παίξω κάθε εβδομάδα. Όταν γίνεται κάτι συνολικά καλό για ποδόσφαιρο πρέπει και μεις να συμβάλλουμε. Ότι δεν παίζουμε όμως δεν είναι καλό αυτό είναι σίγουρο».

Για τη κατάσταση των γηπέδων μας: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε άλλες χώρες. Παίζουμε σε αυτά τα γήπεδα. Αυτά δεν είναι γήπεδα. Ήταν πολύ χάλια, προσπάθησαν να βελτιώσουν αλλά και πάλι. Κουμπαριλίκκια να περάσουν και παίξε όπου θέλεις. Κανένας δεν σέβεται τίποτε».