Ανδρέας Δημητρίου: «Θα μπορούσαν να δοθούν δύο πέναλτι»

Τα παράπονα από πλευράς Ομόνοιας για τη διαιτησία στη «μάχη» με την ΑΕΚ (2-2) συνεχίστηκαν με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου να σημειώνει πως ακυρώθηκε καθαρό γκολ για τους «πρασίνους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικό σχόλιο: «Για τους ουδέτερους ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας ήρθε και διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς. Κρατούσαμε την νίκη περισσότερο χρόνο απ’ τις καθυστερήσεις που είχαν υποδειχθεί. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με τον ίδιο τρόπο που δόθηκαν τρία πέναλτι για την ΑΕΚ θα μπορούσαν να δοθούν δυο και σε εμάς. Σημειώσαμε τέρμα που κακώς ακυρώθηκε, η ΑΕΚ είχε κόκκινη κάρτα και το τρίτο της πέναλτι ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων».

Για το αν θα καταγγελθεί ο διαιτητής: «Για την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, είναι ένα θέμα που θα εξετάσουμε στην συνέχεια».

Για το γεγονός πως ο κόσμος φώναξε στο τέλος ρυθμικά το Ομόνοια: «Ο κόσμος δεν φώναξε Ομόνοια στο τέλος και γιατί χάρηκε για την ισοπαλία. Φώναξε γιατί είδε μια κανονική ομάδα στο γήπεδο, που μπήκε στο γήπεδο για να παίξει για τη νίκη, χάρηκε για το που είναι σήμερα η ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά».