Ντάνι Άλβες: Είχε προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους! (vid)

Έχοντας πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει στη Σάο Πάουλο βιώνοντας κάτι τελείως διαφορετικό στα 36 του χρόνια, έπειτα από τρομερές εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο, ο Ντάνι Άλβες αποκάλυψε πως οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους τον ήθελαν πίσω!

 

Ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ, ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος που δηλώνει ο πιο… ελεύθερος παίκτης που μπορεί να εντοπίσει κανείς στο άθλημα, απέρριψε σοβαρές προτάσεις προτού τελικά επαναπατριστεί για χάρη της Σάο Πάουλο.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο The Player’s Tribune, οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους τον είχαν προσεγγίσει και είχαν κάνει τις προσφορές τους για να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους έπειτα από τις επιτυχημένες θητείες που είχε και στις δύο στο παρελθόν.

«Ήθελα σταθερότητα στις συμμετοχές μου και να παίζω κανονικά μέχρι του Μουντιάλ του 2022 και αυτό μπορούσε να μου το προσφέρει μονάχα η Σάο Πάουλο» είπε ο Ντάνι Άλβες, που έχει δηλώσει ότι: «Πάντοτε ήμουν… ελεύθερη μεταγραφή. Εγώ αποφάσιζα που θα παίξω και πότε θ’ αποχωρήσω από μια ομάδα».