Οι αναβολές δείχνουν ότι ποντάρει στην Ευρώπη

Πάλι καλά που στην ΚΟΠ σκέφτονται να θέσουν ενώπιων των σωματείων το θέμα των αναβολών με σκοπό να διαφοροποιηθεί η προκήρυξη όμως στην καλύτερη περίπτωση από χρόνου.

Φέτος ήδη έγιναν δύσκολα τα πράγματα και πιθανόν θα γίνουν δυσκολότερα από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή και του αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ θα μπορεί να το κάνει και σε περίπτωση που προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μέσα από αυτές τις αναβολές φαίνεται ξεκάθαρα ότι και στον ΑΠΟΕΛ νιώθουν αυτό που γράψαμε κι’ εμείς από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ότι δηλαδή οι πρωταθλητές μας κληρώθηκαν σε έναν όμιλο ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί βατός.

Αν το θεωρούσαν τελειωμένο το πράγμα πιθανότατα δεν θα σκέφτονταν αναβολές αγώνων. Καραμπάχ και Ντουντελάντζ είναι στα μέτρα του ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου τις απέκλεισε και τις δύο την μία φέτος και την άλλη πριν δύο χρόνια, άρα γιατί να μην τις θέσει εκτός συνέχειας και από τον όμιλο. Κάπως έτσι είναι το σκεπτικό, παρά το γεγονός ότι ξέρουν ότι στην πορεία θα βαρύνει πολύ το πρόγραμμα.

Από κει και πέρα μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ. Ο Άλεφ προπονείται κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή, ενώ είναι πολύ σημαντικό που οι διεθνείς επέστρεψαν υγιείς.