Νίκος Ευθυμίου στο Balla: «Πάμε να γράψουμε ιστορία»!

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Διαβάστε επίσης: Σωτήρης Φιάκκας στο Balla: «Πάμε 100% για τον τίτλο»

Στον Οθέλλο Αθηένου μετρούν το χρόνο αντίστροφα και καταστρώνουν όπως και οι υπόλοιπες ομάδες τα δικά τους πλάνα προκειμένου να πετύχουν τους νέους στόχους που έχουν θέσει.

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αθηένου μίλησε στο Balla ο 26χρονος Κύπριος μπακ, Νίκος Ευθυμίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Balla:

Νίκο καλησπέρα. Πως σας βρίσκει η προετοιμασία στον Οθέλλο;

«Η προετοιμασία στον Οθέλλο μας βρίσκει στο τελευταίο της στάδιο. Γίναμε όλοι μια καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πάνω από όλα οικογένεια. Αυτό το πέτυχαν όλοι οι παίκτες μαζί και η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση της ομάδας».

Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεστε;

«Είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο ετοιμότητας. Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια ελαττώματα που έχουμε σαν ομάδα, όμως πιστεύω ότι η πρεμιέρα θα μας βρει πιο δυνατούς από ποτέ με στόχο να ξεκινήσουμε το δεξί».

Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΕΖ. Πως αντιμετωπίζετε αυτό το παιχνίδι;

«Θα πάμε με απόλυτη σοβαρότητα στο πρώτο παιχνίδι στο Ζακακι. Όπως πρέπει να παρουσιαστεί ο Οθέλλος για να πάρει την νίκη. Ο στόχος μας πάντα είναι η νίκη και βήμα με βήμα θα προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα».

Το νέο πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία θα διεξαχθεί με νέο τρόπο. Ποιο το δικό σου σχόλιο;

«Πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος από ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Στην πορεία θα φανεί όμως το πως θα εξελιχτεί. Φέτος υπάρχουν πάρα πολύ δυνατές ομάδες που όλες έχουν ως στόχο την άνοδο, άρα αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία στον ανταγωνισμό για να πετύχουν όλες».

Νέα σεζόν με νέο προπονητή τον Απόστολο Μακρίδη. Τι σχέση έχετε αναπτύξει μεταξύ σας;

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με χαρακτήρα. Έχω δουλέψει αρκετές φορές μαζί του, γι’ αυτό και η επιλογή μου ήταν με κλειστιά μάτια για να έρθω στην ομάδα του Οθέλλου. Νομίζω ότι μαζί του θα καταφέρουμε να έχουμε αρκετές επιτυχίες».

Αδικείται ή ευνοείται ο Κύπριος ποδοσφαιριστής;

«Πιστεύω ότι κάποιος που έχει το ταλέντο αν το δουλέψει και αν πάρει τις ευκαιρίες του, θα δείξει την αξία του. Είναι αλήθεια ότι δεν παίρνουμε όσες ευκαιρίες δικαιούμαστε, όμως όσοι τις παίρνουν τις περισσότερες φορές πετυγχαίνουν γιατί το ταλέντο είναι αρκετό».

Ένα καταληκτικό σχόλιο για τον κόσμο της ομάδας…

«Εύχομαι αυτή η σεζόν να είναι η ίδια σεζόν όπως πρν 5-6 χρόνια που ανεβήκαμε κατηγορία και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη άνοδο στα «σαλόνια» στην ιστορία του Οθέλλου». 

Τάσος Θεοδώρου