Λαρένα: «Είμαι ευγνώμων στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ»

Ο Χόρχε Λαρένα είναι από τους ποδοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομα τους με την ιστορία της ΑΕΚ, αφού οι Λαρνακείς με τον Ισπανό στη σύνθεση τους, πήραν το κύπελλο που ήταν το δεύτερο στην ιστορία τους.

Ο έμπειρος πρώην (πλέον) παίκτης, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας του, λέγοντας πολλά και σημαντικά που δεν αφήνουν αδιάφορο τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το τέλος καριέρας: «Είμαι περήφανος για όσα έκανα τα τελευταία 19 χρονια. Έπαιξα στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και νιώθω πολύ όμορφα γι΄αυτό. Κατάφερα να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν τίτλο με την ΑΕΚ. Γνώρισα πάρα πολλούς παίκτες και κέρδισα τον σεβασμό τους. Ξέρω ότι το μέλλον μου είναι στο ποδόσφαιρο. Ως παίκτης, αν συνεχίσω τελικά και ως προπονητής. Ακόμα και ως ατζέντης. Θα δούμε».

Για την ΑΕΚ: «Τα πέντε χρόνια στην Κύπρο με βοήθησαν πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Είχα κάθε λόγο να πω ότι σταματώ το ποδόσφαιρο καθώς έπαιξα σε πολλά παιχνίδια αλλά δεν το σκέφτηκα. Αγωνίστηκα σε σχεδόν 200 ματς. Το σώμα μου άντεξε και χαίρομαι που πρόσφερα».