Αποπνέει υγεία μετά από καιρό

Η Ομόνοια αποπνέει υγεία ύστερα από αρκετό καιρό, καθώς πέραν από το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν για ποια ομάδα αγωνίζονται και προπονούνται καθημερινά.

Οι «πράσινοι» του Χένινγκ Μπεργκ έχουν αλλάξει νοοτροπία ή τουλάχιστον βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία για να αποβάλουν τη μιζέρια των προηγούμενων ετών. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άψογο, οι ποδοσφαιριστές είναι μία παρέα και ενωμένοι για το καλό του συνόλου, άλλωστε όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι εάν κάνει καλή πορεία η ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι αναρτήσεις των τελευταίων ωρών, φανερώνουν πως το «τριφύλλι» θα «κτυπήσει» την πόρτα των διακρίσεων, ωστόσο αυτό το μοτίβο καλούνται όλοι να το συνεχίσουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου κρίνονται τα πάντα. Η «μάχη» με την ΑΕΚ για τη τρίτη αγωνιστική του «μαραθωνίου» ίσως κρίνει πολλά, όσον αφορά την ψυχολογία των παικτών.

Το «έργο» είναι ακόμη στην αρχή του και κάθε πόντος που μπαίνει στο «σακούλι» έχει τη σημασία του για μία ομάδα που «παλεύει» να επιστρέψει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κυριάκος Αποστόλου