ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για PAOK TV και υπεύθυνο επικοινωνίας

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με τη λειτουργία του PAOK TV (πακέτα σύνδεσης κλπ) και το νέο υπεύθυνο επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της επαφής που είχε, μέσω Skype, ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από το θέμα του αθλητικού διευθυντή και της μη αποδεκτής παραίτησης του Μάριο Μπράνκο, συζητήθηκαν άλλα δύο σημαντικά θέματα.

Το πρώτο αφορά τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σ’ ότι αφορά τη λειτουργία του PAOK TV. Όλες αυτές τις ημέρες στη Μικράς Ασίας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες προκειμένου να υποστηριχτεί καλύτερα το προϊόν (με διάφορα πακέτα συνδρομών, app για smart TV κλπ) που θα μονιμοποιηθεί ως το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» πιστεύουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν όλα τα πακέτα συνδέσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης αφορούσε το τμήμα επικοινωνίας και την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου. Όπως λένε οι διοικούντες της ομάδας και σ’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα αναμένεται να υπάρχουν νεότερα ως το τέλος της εβδομάδας.