Ιχνηλασίες: Το δεκάρι της μίας φιλικής παράστασης
Ιχνηλασίες

Ιχνηλασίες: Το δεκάρι της μίας φιλικής παράστασης

Ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Oμόνοιας το καλοκαίρι του 2007 ως ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελούσε τον «εγκέφαλο» της ομάδας.

Το βιογραφικό του… υποσχόταν πολλά στον κόσμο της Oμόνοιας και στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό των Πρασίνων τον Ιούλιο κόντρα στην Aνόρθωση πραγματοποίησε μία εμφάνιση που έδινε την εντύπωση ότι όντως είναι ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Φευ.

Ο Πορτογάλος «μάγος» που είδαν οι φίλαθλοι της Oμόνοιας κόντρα στην Aνόρθωση σε φιλικό αγώνα στο ΓΣΠ… εξαφανίστηκε. Αγωνίστηκε σε 4 επίσημα ματς με το τριφύλλι στο στήθος και ο ντελικάτος ηγέτης από «βιρτουόζος της μπάλας» μετατράπηκε πολύ νωρίς σε ποδοσφαιριστή περιορισμένων δυνατοτήτων παρά το γεγονός ότι σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης ξεχώριζε.

Το δεκάρι τελικά ήρθε όπως αποδείχθηκε για μία μόνο φιλική παράσταση και στο τέλος αποχώρησε από την ομάδα έχοντας καταγράψει πολύ λιγότερες συμμετοχές από τον Μάτους Κόζατσικ στην Aνόρθωση, ενώ σε αντίθεση με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα η ποδοσφαιρική καριέρα του Πορτογάλου επιτελικού χαφ κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα…

Στην συνέχεια ο για… λίγο Ομονοιάτης ακολούθησε την προπονητική και το 2015 είχε επιστρέψει στην Sanjoanense, μία μικρή ομάδα από το Σάο Ζοάο ντε Μαδέιρα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Related posts