Σωτήρης Φιάκκας στο Balla: «Πάμε 100% για τον τίτλο»

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Στον Οθέλλο Αθηένου μετρούν το χρόνο αντίστροφα και καταστρώνουν όπως και οι υπόλοιπες ομάδες τα δικά τους πλάνα προκειμένου να πετύχουν τους νέους στόχους που έχουν θέσει.

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αθηένου μίλησε στο Balla ο 20χρονος διεθνής Κύπριος άσος, Σωτήρης Φιάκκας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Balla:

Σωτήρη καλησπέρα. Πως σας βρίσκει η προετοιμασία στον Οθέλλο;

«Πηγαίνουμε πολύ καλά. Σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε ενόψει της νέας σεζόν. Σε κάθε φιλικό προσπαθούμε να κάνουμε όσα μας ζητά ο προπονητής μας και θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Τι στόχους έχετε θέσει με τη διοίκηση και τον προπονητή σας;

«Ο στόχος είναι ένας μόνο. Να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας όλοι για αυτόν τον στόχο και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Το νέο πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία θα διεξαχθεί με νέο τρόπο. Ποιο το δικό σου σχόλιο;

«Θεωρώ ότι είναι καλύτερο από ό,τι στα προηγούμενα χρόνια. Είναι πιο ανταγωνιστικός ο τρόπος διεξαγωγής του. Για μένα που είμαι 20 χρονών πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση. Θεωρώ ότι θα υπάρχει περισσότερη πίεση. Είμαστε ομάδα όμως και έχουμε τους παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση για να πάρουμε στο τέλος της χρονιάς τον τίτλο».

Νέα σεζόν με νέο προπονητή τον Απόστολο Μακρίδη. Έχετε αποκτήσει χημεία μεταξύ σας;

«Από την αρχή στον Οθέλλο, παρά τις προσθήκες είμαστε σαν μία οικογένεια. Με τον Απόστολο Μακρίδη αποκτήσαμε σωστή σχέση. Είναι δίκαιος και εξαιρετικός χαρακτήρας με όλυος τους ποδοσφαιριστές και έχει γνώσεις και εμπειρίες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Στόχος αυτή τη στιγμή η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα».

Ένα καταληκτικό σχόλιο για τον κόσμο της ομάδας…

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει. Να είναι ο δωδέκατος μας παίκτης».

Τάσος Θεοδώρου