Δημητρίου: «Συστήνω ακόμη λίγη υπομονή»

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, τα μεταγραφικά και τον αγώνα με την Πάφος FC μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

Σημαντική εβδομάδα στην ΑΕΚ. Έχει παρθεί η απόφαση για τον παίκτη που θα αποχωρήσει; Θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου; 

«Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής Πλάνας είμαστε +1 ποδοσφαιριστή στον κατάλογο Α’. Θα πρέπει να δηλώσουμε και την λίστα για τον αγώνα της Παρασκευής. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε. Συστήνω ακόμη λίγη υπομονή».

Ο Άντερ Μουρίγιο θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια;

«Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Το βλέπουμε όχι μόνο στην Κύπρο αλλά πανευρωπαϊκά, ακόμη και την τελευταία στιγμή γίνονται κινήσεις, υπάρχουν ανατροπές. Περιμένουμε, αλλά την ίδια στιγμή. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Πάφο».

Για την προετοιμασία και τον Πλάνας:

«Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, έχει ξεκινήσει προπονήσεις. Προπονήθηκε και χθες και σήμερα και τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το ερωτηματικό αυτές τις ημέρες, είναι η κατάσταση του Φλοριάν που θα την δούμε τις επόμενες ημέρες. Αν δεν είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Πάφο, μας δίνετε ο χρόνος για να τεθεί αργότερα στη διάθεση του προπονητή. Έχουμε άλλες δυο προπονήσεις απογευματινές για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Θα αρχίσει και η προπώληση των εισιτηρίων. Θα αρχίσουν και οι διασκέψεις τύπου πριν από κάθε παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Πάφο:

«Προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα. Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, έχει δυσκολίες. Εμείς εστιαζόμαστε στην δικιά μας ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».