Δε χωρά ηττοπάθεια – Θα «παλέψει» στο ΓΣΠ

Η PSV πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Απόλλωνα για τους ομίλους του Europa League, ωστόσο οι παίκτες των «κυανόλευκων» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση (3-ο), όσο δύσκολο και αν είναι το σκορ που κληρονόμησαν στο Αϊντχόφεν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ως πρώτη σκέψη πρέπει να έχει τη νίκη που θα δώσει βαθμούς στο νησί μας, ενώ ως δεύτερη εάν όλα κυλούν όπως τα θέλει να έρχεται η σκέψη της πρόκρισης, η οποία είναι δύσκολη, ηττοπάθεια όμως δε χωράει σε ένα τόσο «πλούσιο» σύνολο που θα «παλέψει» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο ΓΣΠ.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές επιλογές, ύστερα από την απουσία του Εστεμπάν Σακέτι (κίτρινες), στη μεσαία γραμμή θα επανέλθει ο Χάμπος Κυριάκου, που ίσως να μην έπρεπε να μετατοπιστεί στα στόπερ, διότι ως μέσος λειτουργεί με περισσότερη άνεση, αφού η ποιότητα του είναι δεδομένη.

Στην άμυνα θα σχηματιστεί ένα δίδυμο με Σάλαϊ και Γιούστε, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Εμπιντά που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, παρά τις πιθανότητες που δίνονταν τις προηγούμενες ημέρες για να αγωνιστεί με την ομάδα.

Τέλος, για βασικός πηγαίνει ο Φώτης Παπουλής που θα προσπαθήσει να αναστατώσει από νωρίς την άμυνα των «ερυθρόλευκων», η οποία και εντός έδρας εμφάνισε κενά, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας στις επιθέσεις του, μένοντας στο… «μηδέν» που τον πληγώνει ενόψει της ρεβάνς.

Κυριάκος Αποστόλου