Απόλλων Γερίου: Αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία

Από τις 26-30 Αυγούστου αρχίζουν οι επίσημες εγγραφές της ακαδημίας καλαθόσφαιρας Απόλλων Γερίου.

Η ανακοίνωση:

Η Ακαδημίας μας μέσα στα πλαίσια καλύτερης οργάνωσης και συντονισμού, ενόψει της έναρξης των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο, 2019-2020, ανακοινώνει ότι από τις 26-30 Αυγούστου(Δευτέρα μέχρι Παρασκευή), θα πραγματοποιούνται καθημερινά οι επίσημες εγγραφές της ακαδημίας μας από τις 4-7 μ.μ., στο Γυμνάσιο Γερίου “Ιωνά και Κολοκάση”, Ελευθερίας 16, 2200 , Γέρι.

Όσοι γονείς ήδη επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με την ακαδημία μας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή του παιδιού ή των παιδιών τους στην προπονήσεις, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να εγγράψει το παιδάκι του στην ακαδημίας μας, καλείται όπως παρευρεθεί στις πιο πάνω μέρες και ώρες στο Γυμνάσιο Γερίου, ώστε να πραγματοποιήσει της επίσημη εγγραφή του.

Με την πραγματοποίηση της εγγραφής, πέραν της πρώτης γνωριμίας που θα γίνει με τον Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας, κ. Τόνι Κωνσταντινίδη και τον Προπονητή των ομάδων, κόουτς Θεοδόση Ιωαννίδη, τα παιδιά θα παραλάβουν και το πακέττο ρουχισμού(Τσάντα, στολή double face, 2 φανέλες προπόνησης με μανίκι, και φόρμα(footer) τους ενόψει της έναρξης των προπονήσεων στις 2 Σεπτεμβρίου 2019.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

Με την ευκαιρία αυτή, η ακαδημία μας επίσης θα ήθελε να σας ενημερώσει και για τους τρόπους αποπληρωμής των διδάκτρων, για τον οποίοι εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αποφασίσετε ποιον επιθυμείτε.

ΠΟΣΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 50 ΕΥΡΩ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 30 ΕΥΡΩ

-1Η ΕΠΙΛΟΓΗ: 10 δόσεις των 30 ευρώ(ο πρώτος μήνας πρέπει να προπληρωθεί με την εγγραφή)

-2Η ΕΠΙΛΟΓΗ: 2 δόσεις των 150 ευρώ(Από Σεπτέμβριο-Ιανουάριο η 1η δόση και από Φεβρουάριο-Ιούνιο η 2η δόση)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τα τηλέφωνα 99-587686
και 99-133543