Πηλακούτας: «Υψηλός βαθμός δυσκολίας κόντρα στην ΑΕΛ»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά:

Για την πρεμιέρα και τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας κόντρα στην ΑΕΛ. Μια σκληροτράχηλη ομάδα, με ένα πολύ καλό προπονητή. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την παρουσία της ομάδας στα φιλικά και τις αδυναμίες που φάνηκαν: «Ο κόσμος διψά και θέλει την ομάδα να κατακτά τίτλους. Μείναμε αρκετά χρόνια πίσω και αυτό δεν ταιριάζει στην ιστορία της Ανόρθωσης. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, που είδε τι χρειάζεται η ομάδα. Θα παρουσιαστούμε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αν αναλογιστούμε την περίοδο. Αναμένουμε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει».

Για τους Λόρια και Σελίν: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές που στην προετοιμασία είχαν θέση στην 11άδα. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για να το αν θα προλάβουν».

Για τα ανοικτά μέτωπα και το κεφάλαιο Κατσαράβα: «Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι. Αυτό που ισχύει είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον, χωρίς να έχουμε επίσημη πρόταση. Είμαστε σε διαδικασία αναμονής που δεν μας αρέσει αφού αρχίζει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από τη δική μας πλευρά».

Αν θα προκύψει ενίσχυση ακόμα και σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει ο Κατσαράβα: «Είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση».

Για τις τοποθετήσεις Στρέπελ και Στέμερ για τις καθυστερημένες οφειλές: «Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος. Υπάρχει κάποιες διευθετήσεις με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές. Όλοι θα πάρουν τα λεφτά τους. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλο μας. Προτιμούμε να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο κόσμος στηρίζει τη νέα προσπάθεια και πιστεύουμε πως τα προβλήματα που παρουσιάζονται, μπορούν να λυθούν».