Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί

Πήρε την αναβολή που δικαιούταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ και αυτό το Σαββατοκυρίακο θα έχει μόνο τον Άγιαξ στο μυαλό.

Ο αγώνας της Τετάρτης (28/08) στην Ολλανδία κρίνεται ως ο πλέον σημαντικός, αλλά και ιστορικός στη μέχρι τώρα σεζόν για τους πρωταθλητές Κύπρου.

Το 0-0 της Κύπρου άφησε ζωντανές όλες τις πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στους χροσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτές τις ημέρες ο Τόμας Ντολ με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία επιχειρούν να της κυνηγήσουν στο απόλυτο.

Αυτό σημαίνει ότι γίνεται ενδελεχής μελέτη του αντιπάλου και την ίδια ώρα επιχειρείται ενίσχυση των πλάνων της ομάδας, με στόχο να αποφευχθούν ενδεχόμενα λάθη και να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι που θα υπάρχουν.

Σε μια καυτή έδρα και σε ένα ενενηντάλεπτο που ο Άγιαξ αναμένεται να τα δώσει όλα για να προκριθεί, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι απόλυτα διαβασμένος και να υπερβάλει εαυτόν ακόμη περισσότερο σε σχέση με την υπέρβαση που έκανε στο ΓΣΠ.

Πολύ δύσκολο το έργο. Αυτό άπαντες το αναγνωρίζουν. Ένας δυνατός όμως ΑΠΟΕΛ, μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να σκορπίσει ξανά την περηφάνεια στις τάξεις του κόσμου του, αλλά και του κυπριακού φίλαθλου κοινού.

Τάσος Θεοδώρου

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: