Γενεθλίου: «Στηρίζει την ΑΕΛ ο κ. Σοφοκλέους»

Η Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε για την πρεμιέρα με την Ανόρθωση στα πρωτάθλημα, τα αγωνιστικά, ενώ έγινε αναφορά και στα διοικητικά θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε θετικά και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε απέναντι στην Ανόρθωση. Σίγουρα είχαμε και τα πρώτα δυο επίσημα παιχνίδια με τον Άρη όπου αποκλειστήκαμε και έπρεπε να συνέλθουμε από αυτή τη διαδικασία. Έπρεπε να δούμε την επόμενη μέρα. Δώσαμε και κάποια φιλικά παιχνίδια, ελπίζουμε η ομάδα να είναι έτοιμη. Κάθε αρχή και δύσκολη. Ποτέ δεν είναι εύκολο το ξεκίνημα, είναι ένα ντέρμπι και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε», δήλωσε για το κυριακάτικο παιχνίδι!

Για τα θέματα στα διοικητικά: «Έχουμε τον κ. Ανδρέα Σοφοκλέους να στηρίζει την ΑΕΛ. Ξέρουμε όλοι και την προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το επίτευγμα του προπονητή την περσινή περίοδο. Πίστεψαν και οι ποδοσφαιριστές σε αυτόν. Καλείται τώρα να σηκώσει ένα σημαντικό βάρος. Από πλευράς διοίκησης έχουμε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Όσο μπορεί θα κάνει τα απαραίτητα δυνατά για να στηρίξει την ομάδα. Δεν είναι και τα καλύτερα δεδομένα να ξέρουμε ότι θα αποχωρήσει, πρέπει όμως να δούμε και το αγωνιστικό κομμάτι και θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε αγωνιστικά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σίγουρα εκτός θα είναι ο Μαρκόσκι. Τζούνιορ και Αντόνια έχουν ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα, άρα αναμένεται ότι θα είναι στην αποστολή».