«Ανυπομονούμε για το πρώτο ματς» (video)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας τοποθετήθηκε σήμερα (22/08) ενόψει της αναμέτρησης με την Δόξα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ήταν μεγάλη η περίοδος της προετοιμασίας και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Πιστεύω έχουμε κάνει αρκετή πρόεδρο από τότε που έχουμε ξεκινήσει. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες που έπρεπε να ενσωματωθούν στην ομάδα και αλλάξαμε λίγο τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να αγωνιζόμαστε ως ομάδα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τους παίκτες και ανυπομονούμε για το παιχνίδι απέναντι στην Δόξα, η οποία είχε καλά αποτελέσματα στην προετοιμασία. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά περιμένουμε με αγωνία τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις, είτε είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, είτε το τελευταίο ή είτε βρίσκεται στα μέσα της σεζόν. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίζουμε οπότε είναι σημαντικό (να αρχίσει η ομάδα με νίκη).

Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε καλά. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση γιατί έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Κάποιες φορές είναι πιθανό να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις και κάποιες φορές να παίξεις πολύ καλά και να μην κερδίσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Κάποιες παίκτες ήρθαν αργότερα στην ομάδα αλλά δούλεψαν πολύ σκληρά και είναι κοντά στους υπόλοιπους.
Συνολικά είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε την σεζόν».