Βόμβες Στρέπελ: «Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο» (Τι είπε για ΑΠΟΕΛ)

Ο Γιούργκεν Στρέπελ συνεχίζει να είναι πολέμιος του κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά για την εμπειρία του στην Ανόρθωση. Μάλιστα, σημειώνει πως υπάρχουν χρωστούμενα στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά τα λόγια του σε ΜΜΕ της Ολλανδίας:

Για τα χρωστούμενα: «Μου χρωστάνε δύο ολόκληρους μήνες, δηλαδή δύο μήνες καθυστερημένα λεφτά».

Η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο: «Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου στο νησί. Επίσης, το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ώριμο, είναι ο πρωταθλητής, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Βέβαια, υπάρχει υποστήριξη από τη διαιτησία στα κρίσιμα σημεία κάθε διοργάνωσης εντός των συνόρων, μου θυμίζει τη Φέγενορντ που παίρνει εύκολα πέναλτι μέσα στην έδρα της».

Ο Ολλανδός προπονητής υπογράμμισε ότι στο κυπριακό ποδόσφαιρο κυκλοφορεί αρκετό χρήμα: «Στην Ανόρθωση είχαμε μπάτζετ 4,5 εκατομμυρίων. Καθαρά. Το αντίστοιχο του ΑΠΟΕΛ είναι στα 9-10 εκατομμύρια. Μπορείς να πεις ότι όλες οι ομάδες στην Κύπρο παίζουν αποκλειστικά για να νικήσουν. Δεν έχει πραγματικά μεγάλη σημασία πώς θα το καταφέρουν. Δεν είναι αφελείς. Και οι συνθήκες είναι ζόρικες: έχει ζέστη και είναι παράξενα. Ο ρυθμός είναι λίγο πιο χαμηλός από τον μέσο όρο εξ αιτίας αυτών των συνθηκών και επειδή πολλοί παίκτες είναι κατά μέσο όρο κάπως μεγάλοι σε ηλικία και έμπειροι».

Για τον Ουζόχο: «Η ομάδα είχε ένα μείον εννέα που μας στοίχισε στην πορεία μας. Δημιουργήθηκε Εθνική ταραχή με αυτό το θέμα».

Για τα προβλήματα υγείας ποδοσφαιριστών: «Αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν προβλήματα με την καρδιά τους, ένας από αυτούς αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του».

Κυριάκος Αποστόλου