Το σεντόνι, το 11 εναντίον 11 και το πλάνο…

Μόνο και μόνο που θα κουνηθεί ξανά στο κέντρο του ΓΣΠ το σεντόνι του Champions League για την Κύπρο αποτελεί επιτυχία.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος για την νέα πρόκληση που ονομάζεται Άγιαξ, μια ομάδα την οποία αντιμετώπισε και στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα σε πιο ψηλό επίπεδο, αυτό των ομίλων. Φαβορί υπάρχει και μάλιστα απόλυτο αλλά την πιο σωστή κουβέντα την είπε ο Μάτιτς, ότι στο γήπεδο θα μπουν 11 εναντίον 11 και η μπάλα θα είναι μόνο μία.

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Σε αυτό θα προσθέσουμε ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο και ότι το αουτσάιντερ έχει εμπειρία μεγάλη από τέτοια ματς. Το σίγουρο είναι ένα, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα το παλέψει και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του… και ευχή όλων μας είναι στο τέλος η ποδοσφαιρική Ευρώπη να ζήσει άλλη μια έκπληξη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το όνομα του Γιώργου Εφραίμ επέστρεψε στις συζητήσεις στα πηγαδάκια ανάμεσα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο. Ο Κύπριος διεθνής τέθηκε εκτός αποστολής και η εξήγηση η λογική είναι ότι ο Τόμας Ντολ θέλει να τον επαναφέρει σταδιακά. Οι έντεκα που έπαιξαν στην ρεβάνς με την Καραμπάχ είναι διαθέσιμοι και φαίνεται ότι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν εκ νέου φανέλα βασικού. Ο μόνος που ίσως διεκδικεί θέση με περισσότερες αξιώσεις από τους υπόλοιπους είναι ο Λούκας Σόουζα, ίσως και ο Γιάκολις αλλά και πάλι ο Μάτις έχει τον πρώτο λόγο με τον Γκέντσογλου στο κέντρο και ο Τάμαρι με τον Μπέζιακ στα άκρα της επίθεσης.

Οι υπόλοιπου θα είναι ο Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας ο Λαφράνς με τον Μερκή, αριστερά ο Νικόλας Ιωάννου και δεξιά ο Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς. Ο Ντε Βινσέντι θα αναλάβει ξανά ρόλο επιτελικού μέσου και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αντρίγια Πάβλοβιτς.