Το Football Manager 2019 έσπασε κάθε ρεκόρ για τη σειρά

Περήφανη η Sports Interactive και η SEGA.

Ο game director του Football Manager 2019, Miles Jacobson, δήλωσε πως το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ ετήσιας κυκλοφορίας του franchise, ξεπερνώντας σε πωλήσεις οποιοδήποτε άλλο της σειράς. Ο game director του Football Manager 2019, Miles Jacobson, δήλωσε πως το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ ετήσιας κυκλοφορίας του franchise, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα! Πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν με Football Manager game και δείχνει πως το IP είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο κοινό, δικαιώνοντας και την απόφαση της SEGA και της Sports Interactive να το διατηρήσουν σε ετήσια βάση κυκλοφορίας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται τόσο οι πωλήσεις του Football Manager 2019, όσο και του Football Manager Mobile 2019, αλλά και του Football Manager Touch 2019. Το βασικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019, κάτι που σημαίνει πως χρειάστηκε λιγότερο από χρόνο για να φτάσει αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό.

Το Football Manager 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2020 και αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες κάποιες πρώτες ανακοινώσεις.