”Σαν ναρκωτικό, θα λείψουν από το γήπεδο…”

Πριν από το ματς του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και τοποθετήθηκε για αρκετά θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

”Παραμένω ακόμη παίκτης και έχω το γρασίδι στη μύτη μου. Το όνειρο μας είναι αυτά τα ματς. Σε αυτό το επίπεδο. Ωραίες στιγμές, έχω καλές αναμνήσεις. Από κάποια στιγμή και μετά γίνεται ναρκωτικό το να ζήσεις ξανά τέτοιες στιγμές. Δεν το χορταίνεις. Οι Κύπριοι παίκτες ξέρουμε πόσο ανάγκη έχει η ομάδα τα χρήματα. Το ζεις το αντιλαμβάνεσαι και αυτό σου δίνει περισσότερη χαρά. Από εκεί και πέρα όσο οι επιτυχίες γίνονται πιο συχνές είναι καλό οι ομάδες να είναι βιώσιμες. Δεν είναι εύκολο να μπεις στη θέση των διοικήσεων. Είναι πολλά τα παραδείγματα. Αυτή η πίεση υπάρχει και είναι εκεί. Λάθη γίνονται από παντού.

Το ΑΠΟΕΛ πέτυχε να έχει μια διάρκεια. Λογικά θα υπάρχει αρκετή ησυχία στα αποδυτήρια, να είσαι χαλαρός. Τελείωσε χθες οι προετοιμασία. Αυτή τη στιγμή σίγουρα όλοι ανυπομονούν. Αυτοί που δεν το έχουν ζήσει ίσως να το περιμένουν περισσότερο. Σίγουρα η επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας έδωσε απίστευτη ώθηση και ανακούφιση. Έφυγε η μεγάλη ανησυχία αλλά υπάρχει αυτό το κάτι περισσότερο. Πρέπει να το ζήσεις για να το αντιληφθείς. Γνωρίζω πως τότε με τον Δώνη είχαν γίνει αρκετές αλλαγές. Και ψυχολογικά αλλά και τακτικά. Μπήκαν σημαντικά στοιχεία. Είμαι σίγουρος πως ο κύριος Ντολ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Θα λείψουν οι οργανωμένοι, αυτοί έδιδαν τον παλμό. Είναι στιγμές που το ΓΣΠ θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω”.