Ο ευχαριστημένος και θέλει να γράψει ιστορία!

Στην Ολλανδία η Ανόρθωση δούλεψε «σκληρά» με μοναδικό σκοπό να εμφανιστεί έτοιμη στα εντός συνόρων παιχνίδια που θα δώσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε μαζί του αρκετό κόσμο, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε νωρίς και εν συνεχεία έμπαιναν κάποιες πινελιές που ανέβασαν την ποιότητα, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι το κλείσιμο του… παραθύρου. Ο Γεωργιανός τεχνικός της ομάδας, διαθέτει δύο σπουδαίους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και καλούς ποδοσφαιριστές στις υπόλοιπες γραμμές.

Εδώ, υπάρχουν σκέψεις για φυγή του Κατσαράβα που την περσινή σεζόν μία τέτοια απόφαση θα ήταν άκρως κατακριτέα από τους φιλάθλους, αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, διότι υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης με τους ήδη υπάρχοντες στο δυναμικό.

Ο έμπειρος κόουτς σε δηλώσεις του στην Cablenet (Περισσότερα ΕΔΩ) σημείωσε πως η διοίκηση πράττει τα μέγιστα έτσι ώστε η «Μεγάλη Κυρία» να ανεβάσει το επίπεδο και να διεκδικήσει τρόπαια, ύστερα από αρκετά χρόνια δίχως χαρές. Ο Τιμούρ είναι ξεκάθαρο, είναι ευχαριστημένος και ήρθε για να γράψει ιστορία!