Να «παλέψει» δίχως τρία «εργαλεία»!

Ο Τόμας Ντολ βρίσκεται μπροστά σε μία από τις ισχυρότερες προκλήσεις στην καριέρα του, καθώς εάν καταφέρει να περάσει με τον ΑΠΟΕΛ το «εμπόδιο» του Άγιαξ θα ταξιδέψει στους ομίλους του Champions League.

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Ο Γερμανός τεχνικός με την αλλαγή ψυχολογίας, μπόρεσε να προσπεράσει το «εμπόδιο» της Καραμπάχ μέσα σε μία «καυτή» έδρα και τώρα προετοιμάζεται για το… «μπαμ» των προκριματικών. Οι ποδοσφαιριστές του είναι σίγουρο ότι θα «παλέψουν» εντός και εκτός συνόρων, ωστόσο, εάν δεν περάσουν, δεν πρόκειται να «ακούσουν» πολλά από τον κόσμο, διότι όποιος ξεχνά ότι μιλάμε για μία από τις περσινές ημι-φιναλίστ, μάλλον δε βλέπει ποδόσφαιρο.

Ο Αίαντας διαθέτει σπουδαία φουρνιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ηττοπάθεια κόντρα στην ομάδα του Άμστερνταμ. Στα αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι Βούρος, Σάβιτς και Άλεφ, με τον τελευταίο εάν έπαιζε θα έδινε εξαιρετικές λύσεις στη μεσαία γραμμή. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να «εγκλωβίσουν» τον αντίπαλο, με τους Τάαμαρι, Πάβλοβιτς, Μάτιτς και Μπέζιακ να παίρνουν δημιουργικό ρόλο. Οι πρωταθλητές μπορούν και δίχως τα τρία σπουδαία «εργαλεία», αρκεί να πιστέψουν στις ικανότητες τους, άλλωστε στη μπαλίτσα όλα είναι δυνατά!

Κυριάκος Αποστόλου