Ιωσηφίδης: «Αυτό έλειπε από τον Απόλλωνα…»

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την προσπάθεια που του Απόλλωνα απέναντι στην Αϊντχόφεν την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ακολουθηθεί κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή. Θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να χάσει, ή αν συμβεί αυτό, να πάρει τουλάχιστον ένα σκορ που θα του δίνει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στο ΓΣΠ. Παίζει απέναντι σε ένα φαβορί και δεν υπάρχει η πολλή πίεση, αν περάσει ή όχι», ανέφερε αρχικά.

Πήρε αρκετούς παίκτες ο Απόλλωνας με ουσία και εμπειρία: «Ήρθαν παίκτες με εμπειρία που πήραν πρωταθλήματα όπως ο Γιαννιώτας και ο Νσούε. Αυτό πιστεύω πως έλειπε από τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Παίκτες που έχουν τη πίεση του πρωταθλητή και τις νίκες. Ελπίζω να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στην ομάδα, να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά και στην Ευρώπη να σμικρύνει τη διαφορά και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει».

Για το ότι παίζει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι: «Πάντα εγώ θα προτιμούσα να έχω το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και να παίρνεις ένα καλό αποτέλεσμα. Έπειτα να παίξεις στην έδρα σου, αν και αυτή τη στιγμή, το θέμα έδρα στην Κύπρο δεν υπάρχει, με βάση την παρουσία του κόσμου. Ούτε το ΑΠΟΕΛ ούτε ο Απόλλωνας έχουν την έδρα που θα έπρεπε».