Η υπόθεση πρόκριση να μείνει… ανοικτή!

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» του κόντρα στην PSV στο «θρυλικό» γήπεδο «Philips Stadion», εκεί όπου έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά εκατοντάδες ταλέντα που «μάγεψαν» τον κόσμο.

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού πηγαίνουν στην Ολλανδία γνωρίζοντας τις δυσκολίες της υπόθεσης, αλλά δεν πρόκειται να κατέβουν με ηττοπάθεια, ένα στοιχείο που δε χαρακτηρίζει κανέναν στην ομάδα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή «παλεύει» για να κατεβάσει την καλύτερη ενδεκάδα, με τους Παπουλή και Ζελάγια να ενισχύουν σημαντικά την επιθετική γραμμή, αλλά τον Εμπιντά να παραμένει αμφίβολος, αφού δεν είναι τελείως έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο εκπρόσωπος μας στο Europa League ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε ομίλους, αυτή τη φορά όμως το «εμπόδιο» είναι αρκετά υψηλό, με το πρωταρχικό μέλημα όλων να είναι ένα, η υπόθεση πρόκριση να μείνει ανοικτή ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ, εκεί όπου ο Απόλλωνας μεταμορφώνεται πάντα προς το καλύτερο.

Τέλος, να θυμίσουμε πως η αποστολή αναχωρεί για το Eindhoven το πρωί της Τετάρτης (21/8) ενώ την ομάδα δεν πρόκειται να ακολουθήσει ο Νταν Καρ που αποκτήθηκε πρόσφατα καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κυριάκος Αποστόλου