Οι πολλές επιλογές και οι λεπτομέρειες

Ο Τόμας Ντιλ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του πλειάδα επιλογών για το σημαντικότατο πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας αναμετράται για ακόμα μία φορά στα πλέι οφ του Champions League. Στις προηγούμενες 6 φορές κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης 4 φορές.

Αυτή τη φορά κόντρα στον Άγιαξ. Η μεγαλύτερη πρόκληση του ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Οι Γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν την υπέρβαση, με τον Τόμας Ντολ να έχει πολλά όπλα για να κάνει την ζημιά, σε ένα ματς που κάθε λεπτομέρεια μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη και την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Η τεχνική ηγεσία μπορεί στην παρούσα φάση να μελετάει αυτές τις λεπτομέρειες, όμως πέραν του διαβάσματος πριν το ματς, πολλά θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις που θα γίνουν όσον αφορά τις επιλογές προσώπων και τακτικής αλλά και από τις αποφάσεις κατά την διάρκεια του ματς.

Όσο αφορά την αρχική 11άδα, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο Μπακού έχουν προβάδισμα για να σχηματίσουν το βασικό σχήμα, εντούτοις τις απαντήσεις για μερικά ερωτηματικά (πχ συμμετοχή Σόουζα) θα δοθούν περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, από τον Τόμα Ντολ.

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: