Αυτός είναι ο Καρ… σύμφωνα με το FM!

Ο Ντάνιελ Καρ είναι στη Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα και αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί.

Ποιός είναι όμως ο ποδοσφαιριστής που θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα, σύμφωνα με το δημοφιλές παιχνίδι Football Manager 2019;

Ας αρχίσουμε ως συνήθως με την καριέρα του ποδοσφαιριστή.

Έχοντας «ξοδέψει» το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας, ο Καρ έχει ως milestone τα 17 γκολ που πέτυχε με την φανέλα της Ντάλγουιτς σε 30 παιχνίδια. Στα αρνητικά πάντως είναι το γεγονός πως δεν στέριωσε πουθενά, καθώς κάθε χρόνο άλλαζε φανέλα, πολλές φορές δύο και τρεις φορές μέσα στην ίδια σεζόν!

Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του Καρ, βλέποντας πρώτα το οκτάγωνο του FM.

Η ταχύτητα φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο προσόν του ποδοσφαιριστή, που δεν είναι και τόσο τεχνικός. Αλλά ας δούμε πιο αναλυτικά.

Σίγουρα εκ πρώτης όψεως δεν εντυπωσιάζεται κάποιος βλέποντας την καρτέλα του Καρ. Όπως είδαμε και στο οκτάγωνο, η ταχύτητά του (Acceleration 13) είναι το μεγαλύτερο νούμερο που έχει, μαζί βέβαια με την φυσική κατάσταση (Natural Fitness 13) και τον ρυθμό του (Pace 13).

Τα τελειώματα (Finishing 12) και η τεχνική του (Technique 11) είναι δύο σχετικά καλά νούμερα που έχει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όμως γενικά δεν φαίνεται πως είναι ποδοσφαιριστής που… τρομάζει.

Για να δούμε όμως τι μας λέει ο προπονητής της Σάμροκ Ρόβερς.

Ο Τόνι Κάζινς μας λέει πως ο Καρ είναι ένας ισορροπημένος χαρακτήρας, γρήγορος, με μεγάλη επιτάχυνση, μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στην επίθεση, ενώ θεωρείται ποδοσφαιριστής που δίνει βάση στο φυσικό παιχνίδι.

Στα αρνητικά δεν του αρέσουν τα κρίσημα παιχνίδια, παίζει μόνο με το ένα πόδι, ενώ δυσκολεύεται να σουτάρει από τις άκρες της περιοχής…

Η συνοπτική καρτέλα του Καρ.