Το μέλλον του Χουράδο και o Φίντελις

Εδώ και αρκετό διάστημα ο Χουράδο βρισκόταν στο προσκήνιο αφού αρχικά ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αύξηση απολαβών ή να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ισπανός δεν έλαβε αύξηση απολαβών ούτε είχε αποχωρήσει, ωστόσο τα δυο κακά παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης έβαλαν σε σκέψεις τον Κέρκεζ, ο οποίος σκεφτόταν πλέον τον αντικαταστάτη του.

Τα πράγματα όμως εδώ και λίγες μέρες άλλαξαν και έτσι ο Χουράδο το πιο πιθανόν θα συνεχίσει να φορά τα γαλαζοκίτρινα της Λεμεσιανής ομάδας, εκτός και αν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα, με καλό ποσό.

Με αυτά τα δεδομένα και τον Χουράδο να μένει όπως όλα δείχνουν στην ΑΕΛ, προκύπτει θέμα για το ποιος θα αποχωρήσει από τον κατάλογο Α’ αφού υπάρχει ένας «περιττός».

Αυτός που ίσως αποχωρήσει είναι ο Φίντελις, ο οποίος παρά το γεγονός πως τακτοποίησε τα χαρτιά με τη βίζα του εντούτοις είναι ο πρώτο υποψήφιος για να φύγει αφού εκτός από το γεγονός πως πέρσι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Κέρκεζ, δεν ακολούθησε ούτε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Βουλγαρία.