Τέλης Βρυωνίδης στο Balla: «Να αποφύγουμε τις περιπέτειες, και να βρεθούμε ψηλά»

Ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα, Τέλης Βρυωνίδης μίλησε στο Balla και τον Τιμόθεο Νικολάου και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα του αλλά και την άποψη του για την πρώτη κατηγορία αλλά και για την ευρωπαϊκή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ Και του Απόλλωνα

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα μας:

Για την ομάδα του…

«Σε σχέση με την περσινή περίοδο θεωρώ πως είμαστε πιο δυνατοί αφού ενισχυθήκαμε και πιστεύω πως θα είμαστε πιο ψηλά. Τώρα για τον στόχο μας αρχικά είναι να αποφύγουμε από την αρχή τις περιπέτειες και στην συνέχεια να δούμε κατά πόσο μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο.

Το κλίμα όπως και πέρσι στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια ωστόσο είμαι αισιόδοξος για την φετινή πορεία του Ορφέα αφού ήρθαν στην ομάδα αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν, ενώ ο βασικός κορμός από την περσινή περίοδο και αυτό είναι σημαντικό σε μια ομάδα.

Ο Ορφέας είναι ένα ιστορικό σωματείο και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια είμαστε εδώ και πιστεύω πως το μέλλον θα είναι λαμπρό».

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή…

«Ταλέντα στην Κύπρο υπάρχουν απλά χρειάζεται να τους δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη. Επίσης κατά την άποψη μου θεωρώ πως Κύπριοι υπάρχουν καλύτεροι από συγκεκριμένους ξένους που βλέπουμε που έρχονται στο νησί μας, οι οποίοι έρχονται παίρνουν λεφτά και φεύγουν χωρίς να τους θυμάται κανένας μετέπειτα. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις με ξένους οι οποίοι διαπρέπουν στα Κυπριακά γήπεδα αλλά αυτοί δεν είναι αρκετοί. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος από τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να αγωνίζονται περισσότεροι Κύπριοι στην Α’ Κατηγορία».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος στην πρώτη κατηγορία…

«Θεωρώ πως φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ειδικά φέτος που βλέπουμε πως η Ανόρθωση και η Ομόνοια έκαναν αρκετές μεταγραφές οι οποίες φαίνεται πως είναι ποιοτικές, ενώ σταθερές η ΑΕΚ και Απόλλωνας φαίνονται ακόμα πιο δυνατές φέτος, ενώ σταθερή αξία είναι η ΑΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ σαφώς και φέτος θα είναι το φαβορί για το τίτλο αλλά θεωρώ πως μπορεί κάποια από τις πιο πάνω ομάδες να τον σταματήσει».

Για τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα που συνεχίζουν στην Ευρώπη…

«Ο ΑΠΟΕΛ σαφώς είναι το αουτσάιντερ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ αλλά όπως μας απέδειξε και στο παρελθόν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη. Είναι δυο δύσκολα παιχνίδια και θεωρώ πως οι γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα ο οποίος φαίνεται πως φέτος είναι ακόμα καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρσι και μπορεί να πετύχει την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».