«Πετύχατε κάτι που πολύ λίγοι το πίστεψαν…»

Ο πρώην πρόεδρος της φουτσαλικής ΑΕΛ Ανδρέας Σταύρου με μήνυμα στα social media αναφέρεται στην δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας και τον επικεφαλής Γιώργο Τσούκκα, με αφορμή την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον ΟΣΦΠ.

Αναλυτικά:

«Αδερφέ Giwrgos Tsoukkas είμαι πολύ περήφανος για σένα και για τον Ioannis Kosti που πετύχατε κάτι που πολύ λίγοι το πίστεψαν…Φίλε Γιώργο γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσα έκανες για αυτά τα παιδιά μαζεύοντας τα από τις αλάνες για να τα κάνεις πρώτα σωστούς ανθρώπους και μετά καλούς ποδοσφαιριστές. Καλοκαίρι του 2015 ζήτησα την βοήθεια σου να κάνεις μια ομάδα για το Τουρνουά Futsal.

Χωρίς να έχεις αρκετή προειδοποίηση και χωρίς 2η σκέψη μαζεύεις 6 παιδιά από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και τα φέρνεις 2 φορές Λεμεσό να παίξουν Τουρνουά Futsal U17 για το Σαββατοκυρίακο εκεί που δυστυχώς κάποιοι προπονητές από Λεμεσό μας σνόμπαραν λέγοντας είναι επικίνδυνο το ποδόσφαιρο Σάλας στο παρκέ. Αυτοί οι μικροί 15χρ. τσαμπουκάδες κατέκτησαν το Τουρνουά παίζοντας εξαιρετικά αν και το άθλημα για αυτούς ήταν άγνωστο. Ανάμεσα τους και ο Ιωάννης Κωστή που βγήκε και ο MVP του Τουρνουά. Καλοκαίρι του 2019 και τέσσερα χρόνια μετα ο Ιωάννης κάνει την μεγάλη μεταγραφή στον Olympiacos FC.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν σου χαρίζεται…μπράβο Ιωάννη μου και εις ανώτερα και ένα μεγαλύτερο μπράβο αξίζει στον ποδοσφαιρικό σου πατέρα Γιώργο Τσούκκα που με την αφοσίωση, επιμονή και υπομονή του σε βλέπει και σε καμαρώνει και πάντοτε θα είναι ο πιο αυστηρός σου κριτής…το ότι δεν έχει κτυπήσεις ακόμη κάποιο tattoo Ιωάννη αυτό λέει πάρα πολλά … συνέχισε να είσαι ταπεινός, δουλευταράς και τσαμπουκάς και θα πάς ακόμη πιο ψηλά…! ✊️💪👏».