Ιάπωνας αγόρασε 5 ίδια μοντέλα του ενός εκατ. ευρώ!

Το Fenyr SuperSport είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο με σοκαριστικές επιδόσεις, που το γνωρίζουν ελάχιστοι στον κόσμο. Κάποιος, όμως, πήρε πέντε από αυτά!

 

 

Η W Motors είναι μια πολύ «ειδική» μάρκα αυτοκινήτων. Έχει κατασκευάσει μοντέλα όπως το Lykan HyperSport που το είδαμε και σε ταινία του Fast and Furious, ενώ οι πωλήσεις δεν είναι το δυνατό της σημείο. Η μάρκα από τον Λίβανο έφτιαξε επτά Lykan HyperSport συνολικά, όμως λέγεται ότι κάποια από αυτά παρέμειναν απούλητα, παρά την τεράστια προβολή στη γνωστή ταινία. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα με το Fenyr SuperSport. Έχει παρουσιαστεί εδώ και τέσσερα χρόνια και περίπου δέκα πελάτες το έχουν παραλάβει ή παραγγείλει από τη μάρκα.

Η ίδια η W Motors ωστόσο, λέει τώρα, ότι βρέθηκε ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας ο οποίος αγόρασε πέντε από αυτά! Με την τιμή του αυτοκινήτου να ξεπερνά ελαφρώς το 1 εκατομμύριο ευρώ, η είδηση αμφισβητείται από πολλούς, παρά το γεγονός ότι είναι επίσημη ανακοίνωση της μάρκας. Το Fenyr SuperSport πάντως, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο. Κινείται από έναν επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα των 3.8 λίτρων που προέρχεται από τη RUF (το μοτέρ της Porsche 911, δηλαδή) και έχει τροποποιηθεί για να αποδίδει 800 άλογα και 980 Nm ροπής! Επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 2,7 δευτερόλεπτα, στα 200 χλμ./ώρα σε 9,4 δευτερόλεπτα και μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα στα 395 χλμ./ώρα!