Θα προσφέρει το απαραίτητο «ξεμπούκωμα»

Ο Μίκου Φεντόρ ήρθε στην Κύπρο για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ομόνοιας το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών που θα προσφέρει λύσεις στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ο πρώην άσος της Μπεγκαλούρου, της Βαλένθια και της Χετάφε, «πάτησε» στο νησί μας και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του. Ο έμπειρος επιθετικός διαθέτει καλά χαρακτηριστικά (Περισσότερα ΕΔΩ), ενώ και το CV του είναι αρκετά «πλούσιο» (Περισσότερα ΕΔΩ) με παραστάσεις από τη Primera Division. Είναι ξεκάθαρο ότι σε νεαρότερη ηλικία δύσκολα θα φορούσε τη φανέλα με το «τριφύλλι», ειδικότερα με τα τωρινά δεδομένα που η ομάδα βρίσκεται εκτός Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τα ρίσκα που θα πάρουν εάν θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς θα πάρουν έναν επιθετικό με μειωμένη αγοραστική αξία (Περισσότερα ΕΔΩ), αλλά με δυνατότητες να προσφέρει το απαραίτητο ξεμπούκωμα το οποίο χρειάζονται τη φετινή χρονιά εάν υπάρχουν βλέψεις για πρωταγωνιστικό ρόλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πάντως, δίχως αμφιβολία θα έχει «μεγάλο» ενδιαφέρον να δούμε δίδυμο με τους Ντάρμπισαϊρ και Μίκου στην αιχμή του δόρατος για την Ομόνοια.

Κυριάκος Αποστόλου