Οι αλλαγές στον ευρωπαϊκό κατάλογο

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ο ΑΠΟΕΛ είναι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για 7η φορά στην ιστορία του και θα παλέψει για το θαύμα.
Για πρώτη φορά από όλες τις συμμετοχές των «γαλαζοκιτρίνων» στα πλέι οφ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Άγιαξ. Παρόλα αυτά είναι όλοι αποφασισμένοι για το… θαύμα και να βρεθούν στα αστέρια για 5η φορά στην ιστορία τους.
Πλέον η μεγάλη αγωνία έχει να κάνει με τον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που θα δηλωθούν. Πρώτη φορά στον ΑΠΟΕΛ θα το κάνει αυτό ο Τόμας Ντολ. Ο Γιώργος Εφραίμ θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος και για την ώρα υπάρχει η ευχέρεια να μείνουν κάποιοι εκτός λόγω τραυματισμών.
Ο Άλεφ και ο Βούρος πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθούν καθώς δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Το πρόβλημα με τους παίκτες δεν είναι με τον κατάλογο της Ευρώπης αλλά με τον κατάλογο της Κύπρου.
Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Μπέζιακ που ήταν ο πρώτος προς αποχώρηση μετά τους Ρέζα και Ρομό αρέσει στον Ντολ, ήταν πολύ καλός στο Μπακού και αυτόματα διαγράφεται από τους υποψήφιους για να διαβούν την πόρτα εξόδου του Αρχαγγέλου.