ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και… πρωτάθλημα

Με δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ομόνοιας πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Αρχικά με αντίπαλο την ΑΕΛ την προσεχή Παρακευή στο ΓΣΠ και έπειτα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα την αμέσως επόμενη ημέρα και το Σάββατο στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια, ο Χέννινγκ Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πλάνα και σχεδιασμούς λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην πρώτη αγωνιστική η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο και στη δεύτερη τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ.

Δύο φορές λοιπόν θα αγωνιστεί με την ομάδα της Αμμοχώστου η Ομόνοια και έτσι θα είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για την τεχνική της ηγεσία να διαβάσει καλά τον αντίπαλό της.

Μέχρι τότε, προτεραιότητα έχει η αναμέτρηση με τους κυπελλούχους Κύπρου. Απέναντι στην ΑΕΛ η Ομόνοια επιδιώκει να βελτιώσει την εικόνα και την παρουσία της και να επιβεβαιώσει ακόμη περισσότερο της προσδοκίες με βάσει το τι παρουσίασε στο τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση.

Τάσος Θεοδώρου