Τα οφέλη της πώλησης Κατσαράβα

Παρελθόν θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν από την Ανόρθωση ο Νίκα Κατσαράβα με την Κυρία να εντείνει τις προσπάθειες της για πώληση του ποδοσφαιριστή αφού είναι περιττός για την ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια διαθέτει στο ρόστερ του, τους Ντούρις και Σαντίκ και έτσι ο Κατσαράβα δεν έχει θέση πλέον στο ρόστερ. Για τον ποδοσφαιριστή έδειξαν κάποιες ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρον και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Αν γίνει τελικά το deal θα είναι το καλύτερο σενάριο για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού εκτός του ότι θα πάρει ένα σεβαστό ποσό, θα γλυτώσει και το υψηλό συμβόλαιο του Κατσαράβα ενώ θα ανοίξει μια θέση για ξένο/κοινοτικό.

Τη θέση που θέλει να καλύψει ο Τιμούρ είναι αυτή του επιτελικού μέσου ο οποίος θα έχει αρκετά χαρίσματα τα οποία θα κάνουν την διαφορά στους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα θέλει ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι ντριμπλαδόρος, να έχει τις κάθετες πάσες αλλά και να μπορεί να σκοράρει. Αρκετές απαιτήσεις για ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κοστίσει στην Κυρία αλλά η πώληση Κατσαράβα θα ευκολύνει αρκετά τη κατάσταση.