Γιώργος Κολοκούδιας στο Balla: «Η Αγία Νάπα αξίζει πολύ περισσότερα»

Την προσοχή τους στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας έστρεψαν στην Αγία Νάπα.

Η ομάδα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της με επικεφαλής τον προπονητή, Νίκο Νικολάου, και ήδη έχει δώσει τρεις φιλικούς αγώνες.

Για τους νέους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν μίλησε στο Balla ο 30χρονος Κύπριος φορ, Γιώργος Κολοκούδιας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Balla:

Καλησπέρα Γιώργο. Πως σας βρίσκει αυτή τη στιγμή η προετοιμασία στην Αγία Νάπα;

«Είμαστε στο αρχικό στάδιο ακόμα. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις. Έχουν γίνει φιλικά παιχνίδια με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και ΠΟ Ξυλοτύμπου. Πήραν όλοι οι ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής με έμφαση στο να διατηρηθεί η βασική αντοχή».

Τι στόχους θέσατε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε όλους τους αντιπάλους».

Πόσο κοντά στο παιχνίδι σας βρίσκεται η φιλοσοφία του προπονητή σας Νίκου Νικολάου;

«Μπορώ να πω ότι έχουμε κοινή φιλοσοφία, καθώς είνα επιθετικό το παιχνίδι του προπονητή μας. Ο τρόπος που θέλει να παίζει είναι να κρατούμε μπάλα, να κυκλοφορεί η μπάλα και να κάνουμε αρκετές επιθέσεις, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στον δικό μου τρόπο παιχνιδιού».

Αδικείται ο Κύπριος ποδοσφαιριστής;

«Το έχω πει αρκετές φορές. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής παίζει μόνο όταν είναι αναγκαστικό. Δηλαδή όταν μια ομάδα δεν έχει λεφτά για να φέρει ξένο ή έχει πρόβλημα τραυματισμού κάποιος ξένος τότε και μόνο τότε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής παίρνει τις ευκαιρίες του. Δυστυχώς, σε μεγάλο βαθμό οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν την στήριξη που παίρνει ένας ποδοσφαιριστής ξένος που μπορεί να μην αποδίδει, αλλά κρίνεται ικανός και αυτό δεν είναι προσωπικό, αλλά γενικό σχόλιο».

Νέα σεζόν με νέο πρόεδρο, τον Δημήτρη Μασιά ένα άνθρωπο έμπειρο λόγω της προυπηρεσίας του στο κυπριακό ποδόσφαιρο ως διαιτητής…

«Η Αγία Νάπα έχει ένα σωστό πλάνο. Οι άνθρωποι φάνηκε από την αρχή που με προσέγγισαν ότι ξέρουν τι θέλουν και τι θέλουν να πετύχουν. Προσφέρουν τα πάντα στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Όπως είναι οι εγκαταστάσεις, οι άμεσες πληρωμές κτλ. Θεωρώ ότι με βάση την εμπειρία μου αυτός ο τρόπος λειτουργίας θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της Αγίας Νάπας;

«Θα ήταν καλό να στηρίξει την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τη δυναμική που έχει η Αγία Νάπα αξίζει να ανέβει κατηγορία. Μπορεί όχι φέτος, μπορεί του χρόνου, εκπροσωπεί μια πόλη και αξίζει να κάνει σε κάποιο σημείο αυτά τα χρόνια τη μεγάλο βήμα».

Τάσος Θεοδώρου