Είναι μια τρέλα, είναι μια θρησκεία!

Τον δικαιούνται αυτόν τον τίτλο απόψε οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.

Οι στίχοι είναι από τον γνωστό ύμνο των «πορτοκαλί» , οι οποίοι απόλαυσαν απόψε την ομάδα τους να ανατρέπει το εις βάρος τους 1-2 σε 0-2 στο Μπακού επί της Καραμπάχ και να παίρνουν την πρόκριση στα play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΑΠΟΕΛ το πάλεψε, ίδρωσε και έδωσε απαντήσεις. Έκανε ταυτόχρονα τον κυπριακό Ελληνισμό ξανά υπερήφανο, καθώς για άλλη μια φορά είδαμε τις μικρότητες των Αζέρων και τις προκλήσεις στις εξέδρες με τις τούρκικες σημαίες και τις σημαίες του ψευδοκράτους.

Ας είναι έτσι. Χρειάζονται και αυτά κάποτε στη ζωή. Ας μην ξεχνούμε ότι σαν αύριο 14 Αυγούστου 1974 έπεφτε στα χέρια του Αττίλα η Αμμόχωστος και γενικότερα η βορειοανατολική Κύπρος.

Τώρα στον ΑΠΟΕΛ δικαιούνται να γιορτάσουν και από αύριο να πάρουν ξανά ανάσες. Ακολουθεί ένα πιεστικό και βεβαρημένο πρόγραμμα. Η πρόκληση της συμμετοχής στα play-offs είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα μετά από μια σεζόν που ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, ο Τόμας Ντολ πέτυχε τον πρώτο του στόχο. Μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξε άρδειν τα δεδομένα στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο και η αρχή είναι πέρα για πέρα ιδανική για αυτόν, αλλά και για την ίδια την ομάδα.

Τάσος Θεοδώρου