Το ψυχολογικό και οι σκέψεις του Σωφρόνη

Το ζητούμενο το πήρε ο Απόλλωνας στην Βιέννη, αλλά θα συμφωνήσουμε με αυτούς που λένε ότι τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Αν στον Απόλλωνα θεωρήσουν ότι έκλεισαν ήδη θέση στα πλέι οφς, τότε το πιθανότερο είναι να την πατήσουν την «μπανανόφλουδα» και να προσγειωθούν ανώμαλα. Στη θεωρία φαίνεται ότι το έχουν πάρει σοβαρά το πράγματα.

Το έστειλε το μήνυμα και ο Σωφρόνης μετά το τέλος του ματς στην «Generali Arena» αλλά η ουσία είναι να το δείξουν και στην πράξη εντός γηπέδου. Αυτά όσον αφορά στο κομμάτι ψυχολογία μετά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής ναι μεν ενστερνίζεται το ποδοσφαιρικό ρητό που λέει ότι 11άδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά περιμένουμε ότι κάποιες αλλαγές θα τις κάνεις.

Από την στιγμή που επιστρέφει στην διάθεση του ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας στην Ευρώπη Εμίλιο Ζελάγια δεν μπορεί να τον αγνοήσει και να μην σκεφτεί να τον ρίξει στο παιχνίδι.

Συν τοις άλλοις, ο κόουτς δεν έμεινε ευχαριστημένος ούτε από τον Φακούντο Περέιερα και πιθανόν η επιστροφή Ζελάγια να αφήσει στον συμπατριώτη του στον πάγκο. Να πάει δηλαδή με δίδυμο στην επίθεση Γκακπέ-Ζελάγια και τον Γκακπέ να μένει λίγο πιο πίσω σαν δεύτερος-περιφερειακός φορ.