Ντολ και γκολ… χρήσιμα και τα δύο

Στην εποχή Τόμας Ντολ έχει εισέλθει πλέον ο ΑΠΟΕΛ.

Η αντικατάσταση του Πάολο Τραμετσάνι ήρθε σε ένα κομβικό σημείο για τους πρωταθλητές Κύπρου, οι οποίοι κινδυεύουν πλέον με τον αποκλεισμό από το θεσμό του Champions League.

Η εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Καραμπάγ κομμάτιασε τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση από τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης στα play-offs και τη νύμφη πλήρωσε ο πρώην προπονητής.

Τώρα η διοίκηση εναποθέτει τις ελπίδες της για ανατροπή των εις βάρος του δεδομένων στο Γερμανό, Τόμας Ντολ, ο οποίος έχει μπροστά του μόλις τέσσερις ημέρες ακόμα για να προετοιμάσει κατάλληλα τους «γαλαζοκίτρινους» για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα.

Θα πρέπει λοιπόν ο Τόμας Ντολ από τον πρώτο αγώνα να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει την πρόκριση απέναντι στην Καραμπάχ. Έργο καθόλου εύκολο, όχι όμως ακατόρθωτο με βάση όλα όσα έχουμε δει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πρέπει οποσδήποτε να είναι παραγωγικοί και να σκοράρουν. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Χρήσιμος ο προπονητής, χρήσιμα και τα γκολ…

Τάσος Θεοδώρου