«Όσες ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Γάνδη και τις πιθανότητες πρόκρισης.

«Σίγουρα αξίζουν πάρα πολλά μπράβο γι αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε σήμερα. Νομίζω πήραμε το λιγότερο από όσο δικαιούμασταν με βάση την εικόνα μας σε όλο το παιχνίδι με μια ομάδα έβγαλε τρομερή ποιότητα κατά διαστήματα. Παρόλα αυτά όχι μόνο την κοιτάξαμε στα μάτια αλλά αν απομονώσει κάποιος τις ευκαιρίες η πλειονότητα αυτών ήταν με το μέρος μας. Δεν είχαμε τύχη στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τρίσκο. Δεχθήκαμε αντίθετα εμείς το γκολ πάνω σ’ ένα σημείο που πιέζαμε. Και στην επανάληψη ήμασταν η ομάδα που επιζήτησε το γκολ μέχρι το τέλος και ανταμειφθήκαμε. Πλέον το 1-1 δεν είναι σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έγινε. Όσες ελπίδες έχουμε θα πάμε να τις κυνηγήσουμε στο Βέλγιο. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παράξενο όμως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνομε κάτι τέτοιο. Διαθέτουμε τις δυνατότητες και το σωστό πνεύμα σαν ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο όχι μόνο για την παρουσία του αλλά και για το παλμό και την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα όταν το χρειαζόταν».

Για το ότι βολεύεται και με ισοπαλία μετά το γκολ που πέτυχε είπε: «Βλ΄πουμε ποιον έχουμε απέναντί μας όμως έχουμε τρομερή πίστη στις δυνατότητες μας. Όσες ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε».