Σε συνέχεια των επαφών της πλευράς του Χρήστου Πουλλαΐδη με τον Μαρκ Κάμπελ, ο έλεγχος που έγινε από τους λογιστές έχει ολοκληρωθεί και πλέον οι δικηγόροι βρίσκονται στη διαδικασία της ετοιμασίας των συμβολαίων, που αναμένεται να εξεταστούν και από τις δύο.
Όπως έχουμε σημειώσει ξανά σε ρεπορτάζ μας, κύριο μέλημα της πλευράς του μεγαλομετόχου αλλά και της Ανόρθωσης, είναι η διασφάλιση ολόκληρου του οικοδομήματος μακροπρόθεσμα, αλλά και η συνέχεια της σωστής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Συνεχίζει, επίσης, να υφίσταται η επιθυμία της οικογένειας Πουλλαΐδη να διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών, ακόμη κι αν προχωρήσει η παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον νέο επενδυτή, η οποία αναμένεται να γίνει σταδιακά εάν είναι θετική η τελική έκβαση. Ο λόγος είναι πως από την πλευρά του νυν μεγαλομετόχου, θέλουν να ελέγχεται η ομαλή λειτουργία της ομάδας μέχρι να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών που θα συμφωνηθούν.
Η διάθεση για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με θετικό πρόσημο υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, όμως δεν μπορεί να «κλειδώσει» άμεσα η συμφωνία, καθώς υπάρχει ακόμη δρόμος και πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι αλλά και οι όροι που θέτουν αμφότερες. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις…

Κύπρος Εγγλέζος