«Πιστεύω ότι η πορεία μας δεν έχει τελειώσει» (video)

Ο Πάολο Τραμετσάνι μετά το ματς ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ αναφέρθηκε στην ποιότητα της αντιπάλου, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα της Λευκωσίας και τόνισε ότι παρά την απογήτευση υπάρχει πίστη στην ομάδα ενόψει του επαναληπτικού.

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα της Καραμπάχ και πως θα είναι η επόμενη μέρα: «Ξέραμε την ποιότητα της, ότι ο προσπαθεί να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, ήμασταν επιθετικοί και τους αναγκάζαμε να παίζουν μακριά από την περιοχή μας. Ήταν δύσκολο όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, τα πρώτα 15 λεπτά».

Για το ότι είχαν δυσκολίες κάποιοι παίκτες με το σύστημα με τρεις στην άμυνα: «Ακόμα και όταν κερδίζουμε για το σύστημα μιλάτε. Είναι η γνώμη σας και την σεβόμαστε. Ξέρω τους παίκτες μου και προσπαθώ να παίξω με αυτό που νιώθουν πιο άνετα».

Για την μη – άμεση αντίδραση μετά το 1-0: «Ελέγχαμε τον αγώνα και μας ξάφνιασε το γκολ που δεχθήκαμε. Η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, τους έχω συγχαρεί. Αναλαμβάνω την δική μου ευθύνη. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά, γιατί πιστεύουμε ότι το όνειρο μας δεν έχει τελειώσει απόψε».

Για το αν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ρεβάνς: «Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι ίσως την μεγαλύτερη ψυχραιμία στην τελική πάσα. Πρέπει να σκεφτούμε να πάρουμε μαζί μας όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η πορεία μας δεν έχει τελειώσει».