Κ. Δημητρίου: «Να εκμεταλλευτούμε ακόμη μια φορά την Αρένα»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη συνέχεια στο Europa League, την Γάνδη, την δυναμική στην «Αρένα» και ότι… χρειάζεται υπέρβαση από όλους για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Βελγικής ομάδας.

Επίσης, ο Ηλίας Χαραλάμπους, θα βρεθεί στην «Γκελάμκο Αρένα» αύριο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της προσεχή αντιπάλου με την Έουπεν.

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αναλυτικά:

Πως είδες το παιχνίδι στην Βουλγαρία; «Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν υπεράνω προσδοκιών. Αν και βάλαμε στέρεες βάσεις από το πρώτο παιχνίδι δεν σκεφτήκαμε και δεν επαναπαυτήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πήγαμε στην Βουλγαρία και κάναμε τη δουλειά μας. Βάλαμε το γκολ από νωρίς και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Σιγά σιγά, βλέπουμε αυτό που αναμέναμε. Παιχνίδι με παιχνίδι, ανεβάζουμε στροφές. Ήταν κάτι που είχαμε κατά νου, ακόμη κι αν δεν εντυπωσιάζαμε στα πρώτα παιχνίδια με την Πετροκούμπ. Πλέον προχωράμε για τον επόμενο αντίπαλο».

Τι πληροφορίες έχετε για την Γάνδη; Αύριο αγωνίζεται με την Έουπεν για το πρωτάθλημα: «Έχουμε μαζέψει κάποιες πληροφορίες. Στο αυριανό παιχνίδι. θα βρίσκεται και ο Ηλίας Χαραλάμπους που είναι ειδικός για αυτές τις αποστολές. Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά διεκδικεί την είσοδό τους στους ομίλους αλλά και να προχωρήσει στη διοργάνωση. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά, όμως παράλληλα ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιον έχουμε απέναντί μας. Πρέπει να κάνουμε τη σωστή δουλειά, αρχής γενόμενης από την «Αρένα» και να εξαντλήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν για πρόκριση».

Πρώτο παιχνίδι στην «Αρένα». Για τρίτη φορά φέτος: «Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε ακόμη μια φορά. Θέλουμε να μπει στην εξίσωση και ο κόσμος και να κάνουμε μια υπέρβαση. Σίγουρα περιμένουμε κάτι παραπάνω αυτή την εβδομάδα. Κάθε φορά που φτάνουμε παραμονές του παιχνιδιού, το λένε οι πρωταγωνιστές ότι νιώθουν και οι ίδιοι πιο δυνατοί, όταν έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Θα πρέπει να γίνει υπέρβαση από όλους μας».

Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα; «Τα ίδια δεδομένα όπως και στην Σόφια. Έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας. Δεν είχαμε οποιοδήποτε πρόβλημα ούτε με κάρτες. Κάναμε σήμερα προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία. Αύριο θα παραχωρηθεί ρεπό, εφόσον δεν υπάρχει οτιδήποτε στις επόμενες προπονήσεις, εκτός απρόοπτου θα είμαστε κομπλέ».