Κ. Δημητρίου: «Δεν περιμέναμε να περάσουμε με δυο εντυπωσιακές νίκες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για τη δεύτερη και συνάμα μεγάλη νίκη των Λαρνακέων στη Βουλγαρία που έφερε και την πρόκριση, την Γάνδη αλλά και τις μεταγραφές.

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον στον Super Sport FM 104.0:

Περιμένατε μια τέτοια εξέλιξη στη Σόφια; «Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια εξέλιξη δεν περιμέναμε. Περιμέναμε την κατάληξη της διπλής μονομαχίας με την Λέφσκι. Δεν περιμέναμε να περάσουμε με δυο εντυπωσιακές νίκες. Πολλά μπράβο και στον «Τρίσκό», που με τα τέσσερα γκολ έφτασε στα 19, έχει ξεφύγει για τα καλά στη σχετική λίστα, μπράβο και στους υπόλοιπος. Όπως είπε και ο προπονητής για να σκοράρει ο επιθετικός σου σημαίνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά όλη η ομάδα. Είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς. Χαιρόμαστε που προσθέσαμε μια Ευρωπαϊκή βραδιά στον κόσμο μας που θα την θυμάται για αρκετό καιρό».

Πολλοί έκαναν λόγο για τον α’ γύρο με την Πετροκούμπ, που πήρε πιο δύσκολα την πρόκριση η ΑΕΚ ότι θα είχε πιο δύσκολο έργο: «Το αποτέλεσμα που ήρθε χθες ήταν μετά από μια πολύ καλή εικόνα, μια εξαιρετική εμφάνιση. Και δεν ήταν και εύκολο γιατί παίζαμε εκτός έδρας μετά το 3-0. Εμείς είπαμε ότι ξεχνάμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και ότι πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Για τα παιχνίδια με την Πέτροκουμπ, ήταν βιαστικά συμπεράσματα. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι το φυσιολογικό».

Για την γκρίνια που υπήρξε για τις μεταγραφές και την εικόνα της ομάδας: «Εμείς λειτουργούμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Είχαμε πει ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι και αυτό κάνουμε. Πλέον προχωράμε, έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτή η ομάδα, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα παλέψουμε για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε. Από αύριο θα μπούμε για ρυθμούς Γάνδης. Πάμε με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Συνεχίζουμε να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και στη συνέχεια εκτός».

Για τα μεταγραφικά και τον Βερντάσκα: «Όταν ολοκληρώσουμε κάποια μεταγραφή θα προχωρήσουμε και σε ανακοίνωση. Έχω πει πολλές φορές, δεν αποτελεί κάποιος εξαίρεση για να σχολιάζουμε την περίπτωσή του. Θα κάνουμε κινήσεις. Αντιλαμβάνομαι πως είναι, να ζητά ο κόσμος και να περιμένει μεταγραφές. Όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε σε μεταγραφές».