Φ. Κωνσταντίνου: «Μοιρασμένες πιθανότητες με Αούστρια»
Europa League

Φ. Κωνσταντίνου: «Μοιρασμένες πιθανότητες με Αούστρια»

Για τη νίκη – πρόκριση επί της Σάμροκ και για την συνέχεια της χρονιάς μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport fm104.0:

Την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Για τη νίκη και την πρόκριση επί της Σάμροκ: «Περιμέναμε να συναντήσουμε δυσκολίες και δεν ήταν τυχαίες οι τοποθετήσεις μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα με πλήρη ετοιμότητα με 27 ματς στα πόδια της και με αρκετές παραστάσεις από την Ευρώπη. Μάλιστα τα 70 λεπτά στα μεταξύ μας ματς ο Απόλλωνας τα έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές και είναι μια πρόκριση που θα δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά η πίστη και η δυναμική που δημιουργείται στην ομάδα».

Έζησες έντονα το παιχνίδι: «Ζω με ιδιαίτερο τρόπο τα παιχνίδια, ζω την ομάδα από κοντά τα τελευταία δύο χρόνια και είναι δεδομένο να αφουγκράζομαι και εγώ την πίεση τους. Ήταν και η εξέλιξη του αγώνα τέτοια που μας έφερε επιπρόσθετο άγχος και πίεση. Βλέποντας τον προπονητή και τους παίκτες να το πιστεύουν τότε λες ότι αυτή η ομάδα δύσκολα πεθαίνει».

Είναι σημαντικές οι απουσίες σας: «Τον Σακέτι τον αντικατέστησε επάξια ο Μ’Πιντά και σε μια εβδομάδα θα έχει περισσότερες δυνάμεις. Είναι και ο Φακούντο ετοιμοπόλεμος. Θα κάνουμε αγώνα δρόμου για να εγγράψουμε και τον Καρέκα. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ο Απόλλωνας θα χρειαστεί να είναι βελτιωμένος για τα παιχνίδια με την Αούστρια: «Ο Απόλλωνας χθες ήταν εξαιρετικός απλά μας τα χάλασε η αποβολή. Θα ήταν ένα παιχνίδι του 4-0 και του 5-0 με τον ρυθμό που έπιασε η ομάδα. Με την Αούστρια είναι καθαρά μοιρασμένες οι πιθανότητες, θα επιτεθεί και δεν θα κλειστεί για να παίξει ξύλο όπως έκαναν οι Ιρλανδοί στα δύο παιχνίδια. Οι ίδιοι οι Αυστριακοί αισθάνονται ότι είναι το φαβορί. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε για να ευκολύνουμε τα πράγματα στην Λευκωσία».

Θα υπάρχουν αλλαγές στον ευρωπαϊκό κατάλογο; «Σε λίγη ώρα θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή με τον Πέτρο Κονναφή ποιοι θα είναι στον κατάλογο».

Τι γίνεται με τα θέματα της ενίσχυσης; «Την απάντηση την γνωρίζει ο κ. Αυγουστή με τον κ. Κονναφή. Ήταν δύσκολη η εβδομάδα καθώς έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση και από σήμερα θα σκέφτονται αρκετά πράγματα και όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα εντείνονται οι διεργασίες».

Θα αποκτηθεί και ποδοσφαιριστής για την μεσαία γραμμή; «Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν ξέρω μετά την παρουσία του Μ’Πιντά αν αλλάξει κάτι. Θα αποφασίσουν οι κύριοι Αυγουστή και Κονναφής. Οι συνεργασία τους έφερε θετικά αποτελέσματα καθώς οι νεοφερμένοι γοητεύσαν τους Απολλωνίστες».

Τι γίνεται με το θέμα Ρομπέρζ; «Εμείς έχουμε αλλού στραμμένη την προσοχή μας. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Για τον κόσμο: «Ταξίδεψαν κάποιοι στην Λευκωσία αλλά δεν είναι ο αριθμός που αντικατοπτρίζει το εκτόπισμα του κόσμου του Απόλλωνα. Αυτοί που ήρθαν το χάρηκαν όπως το χάρηκαν και αυτοί που είναι στην Λεμεσό και είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε για τον κόσμο, το έμβλημα και την ιστορία μας».

Related posts