Κέρκεζ:«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από τον Άρη (0-1) στην «ΑΕΚ Αρένα», και ανέβασε κάπως τους τόνους.

Αναλυτικά:

«Πρώτα να πω συγχαρητήρια στον Άρη για την πρόκριση. Ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προσωπικό και όλους για την φανταστική βραδιά. Είμαι πολύ περήφανος, πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Γιατί ένα τόσο μικρό κλαμπ και τόσο μικροί ποδοσφαιριστές όπως έλεγαν μια εβδομάδα, τα κατάφερε να αντισταθεί! Ο πατέρας μου, μου έμαθε κάτι πολύ σημαντικό και το έχω πάντα στην ζωή μου. Πρέπει να σέβεσαι όλο τον κόσμο. Αν αυτοί δεν έχουν σεβασμό, είναι θέμα κουλτούρας. Δεν ήθελα να μιλήσω για μια εβδομάδα, αλλά κάποιοι πρέπει να νιώθουν ντροπή.

Για τη διαφορά με τον Άρη: «Δεν είναι δικαιολογίες αυτά, είναι δεδομένα. Ένας επιθετικός του Άρη, ο μισθός του αναλογεί σε πέντε δικούς μας, θα πρέπει να νιώθουν ντροπή. Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, έκανε μόνο δύο μεταγραφές. Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής; Ο Καραγκούνης ήταν κακός παίκτης;Θα πρέπει να ντρέπονται που έγραφαν άσχημα για μένα και τους ποδοσφαιριστές μου.

Για τον κόσμο: «Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι».