Κυριάκος Δημητρίου στο Balla: «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι» (vids)

O εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας με προορισμό τη Σόφια για το ματς με την Λέφσκι μίλησε στο Balla.

Για το μεγάλο προβάδισμα και το ματς στη Σόφια:

«Ταξιδεύουμε στην Βουλγαρία έχοντας στις αποσκευές το 3-0 του πρώτου αγώνα, όχι όμως την πρόκριση. Πρέπει να δώσουμε ανάλογη συνέχεια και στην Σόφια όπως στο ΑΕΚ Αρένα για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας και να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο. Δεν θεωρούμε ότι έχουμε ήδη προκριθεί. Το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με σεβασμό στον αντίπαλο για να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στην Λάρνακα».

Τι άλλο έχει να κερδίσει η ΑΕΚ:

«Προερχόμαστε από τα ματς με την Πέτροκουμπ με δύο νίκες και την νίκη με την Λέφσκι. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι σημαντικό στο ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικό να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτέλεσματα. Έχουμε πάντα κατά νου ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα και σίγουρα για να φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας και να αποκτήσουμε καλύτερο ρυθμό αυτο περιμένουμε να συμβεί παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό περιμένουμε να γίνει και στο παιχνίδι μας στη Σόφια».

Για το οικονομικό κίνητρο και τον κόσμο:

«Σαφέστατα το κίνητρο έρχεται από μόνο του. Μας ενδιαφέρει και το οικονομικό. Το έχουμε αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι μετά από μια οικονομική ένεση στα ταμεία μας, ξέρουμε να επενδύουμε σωστά. Για την ίδια την ομάδα και τον κόσμο που θα ακολουθήσει την ομάδα στη Σόφια αλλά και για όσους παρακολουθήσουν την ομάδα από την Κύπρο, είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσφέρουμε καλή εικόνα και ευχόμαστε να τους προσφέρουμε πάλι χαρά».