«Ή ο Σαντίκ ή κανένας»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε  για την προετοιμασία της ομάδας, τα δυο επόμενα φιλικά και τα μεταγραφικά.

Aναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport FM 104.0

«Διανύουμε την 3η εβδομάδα της προετοιμασίας μας, έχουμε ένα φιλικό με τον Ονήσιλλο σήμερα στις 17:30. Την Παρασκευη θα δώσουμε ακόμη ένα φιλικό με την ΕΝΠ. Θεωρούμε ότι δίνουμε σοβαρά φιλικά για να προετοιμαστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε αρχικά.

Πως κυλά η προετοιμασία; «Η προετοιμασία μέχρι τώρα φανταστική. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους επί καθημερινής βάσης. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν αρκετά σκληρά, όμως τα Σαββατοκύριακα ξεκουράζονται με τις οικογένειές τους και έπειτα επιστρέφουν».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; «Η Δόξα είναι μια φανταστική οικογένεια. Είναι η πρώτη φορά που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είμαστε κομπλέ. Πέρσι, μετά την προετοιμασία πραγματοποιήσαμε άλλες 5 μεταγραφές. Φέτος μπορεί να μην κάνουμε άλλη προσθήκη από εδώ και πέρα».

Άρα δεν θα έρθει ο Σαντίκ στη Δόξα; «Ο Σαντίκ είναι η εξαίρεση του κανόνα. Αν έρθει ο Σαντίκ στην ομάδα είναι γιατί είναι ο Σαντίκ και όχι διότι καιγόμαστε γι’ αυτόν. Δεν θα λέγαμε όχι σε αυτόν τον άνθρωπο που προσέφερε τόσα πολλά στην Δόξα».

Τι έχετε να πείτε για τον Ραούλ Ρουίθ που ήρθε στην ΑΕΚ; «Είναι ένα κλασικό δεξί μπακ. Στην Σεγούντα Β’ υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Θα λάμψει το άστρο του σύντομα στην ΑΕΚ».

Ο Μέσκα πότε έρχεται; «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιέφερε και θα ενταχθεί στο ρόστερ. Θα είναι στην Κύπρο αύριο το βράδυ».

Άρα δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές; «Ή ο Σαντίκ ή κανένας. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Στη Δόξα έχετε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Είναι πάρα πολύ καλά παιδιά. Θα μείνουν πολλά χρόνια στη Δόξα. Θα πάρουν τις ευκαιρίες του. Κάποιοι, σίγουρα θα πάνε στην Εθνική».