Νέος ηγέτης ο Γιώργος Χατζημηνάς

Με νέα διοίκηση και με αδιαπραγμάτευτο στόχο την επάνοδο στη δεύτερη κατηγορία θα πορευθεί το ΘΟΙ Λακατάμιας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Χατζημηνάς αναλαμβάνει τη προεδρία, έχοντας στο πλευρό του τον επίσης επιχειρηματία Πανίκο Πέψη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου.

Μάλιστα, οι κύριοι Χατζημηνάς και Πέψης, πήγαν σήμερα στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και μίλησαν στη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές: «Αναλαμβάνουμε την ηγεσία του ΘΟΙ Λακατάμιας, με συγκεκριμενους στόχους και συγκεκριμένο όραμα. Θέλουμε να επανατοποθετήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και όχι εκεί που βρίσκεται σήμερα. Θέλω να είναι ειλικρινής μαζί  σας. Γνωρίζω ότι θα έχουμε προσωπικό κόστος, αλλά σαφώς η πρόκληση είναι μεγάλη», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προέδρου. 

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Εξετάσαμε πολύ σοβαρά αυτό το εγχείρημα πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Μέσα από το δικό μας πλάνο θέλουμε να φέρουμε ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να εξασφαλίσουμε τα βασικά εφόδια για το δρόμο που οδηγεί στην επάνοδο της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία», πρόσθεσε ο κ Χατζημηνάς. 

Ακολούθως έκανε σαφέστατες υποδείξεις αλλά έδωσε και ένα «δώρο»:

«Ζητούμε από εσάς επαγγελματισμό σοβαρότητα και αφοσίωση. Η νέα ηγεσία αναλαμβάνει τα ηνία αλλά χωρίς τη δίκη σας συμμετοχή τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί.  Θέλω να σας ευχηθώ καλή δύναμη στη προετοιμασία και ένα δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν. Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μας, θα ήθελα να σας πληροφόρησω ότι οι μισθοί του Αυγούστου θα προπληρωθούν. 
Καλή δύναμη και καλές επιτυχίες».