Δημητρίου: «Για να τελειώσουμε την δουλειά…»

Η ΑΕΚ ταξιδεύει αύριο βράδυ στην Βουλγαρία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Λέφσκι για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Με ένα εκτός έδρας γκολ απλοποιούνται τα πράγματα, αυτός είναι ο σκοπός δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

«Συνεχίζουμε κανονικά σήμερα με την προτελευταία προπόνηση, αύριο το πρωί είνα η τελευταία πριν από το ταξίδι στην Βουλγαρία για τον επαναληπτικό με την Λέφσκι. Η αποστολή αναχωρεί αύριο στις 7 το απόγευμα. Το κλίμα είναι αρκετά καλό. Είμαστε μια ομάδα που το κλίμα στο εσσωτερικό δεν διαταράσσεται εύκολα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ελπίζουμε να μην προκύψει κάτι απρόοπτο. Υπολογίζονται όλοι… και ο Ματίας Σπόλιαριτς. Όλοι πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, έχουμε κάνει το πρώτο βήμα. Για να τελειώσουμε την δουλειά πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για τον σκοπό αυτό. Με ένα εκτός έδρας γκολ απλοποιούνται τα πράγματα, αυτός είναι ο σκοπός».

Για την ανακοίνωση της Λέφσκι:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, έχουμε εξηγήσει δεν θα σχολιάσουμε…».

Για τα μεταγραφικά και Βερντάσκα:

«Δεν προκύπτει κάτι, δεν θα μπω στην διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω ότιδηποτε. Περιμένουμε την υλοποίηση των αποφάσεων του τεχνικού διευθυντή».